Dermapen behandling

Dermapen behandling er en form for microneedeling som er ment for å stimulere huden til cellefornyelse og økt kollagenproduksjon ved å lage små mikrokanaler i huden. Den kontrollerte skaden vi lager er med på å igangsette hudens reparasjonsprosess og stimulerer på den måten kollagen og cellevekst, som fører til generell hudforbedring.

Dermapen

Bestill behandling

Ada Handzic

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier (i mamma-perm)

Ewa Vik

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Ine Vestbakken

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Hva kan Dermapen behandle?

Dermapen kan brukes på flere ulike indikasjoner, og den er anerkjent for sin allsidighet i å adressere en rekke hudproblemer:

 • Redusering av fine linjer og rynker: Effektiv i å glatte ut aldringstegn for en yngre hud.
 • Forbedring av store porer: Bidrar til å redusere synligheten av utvidede porer.
 • Behandling av aknearr: Viser betydelige resultater i å minske arr etter akne, og gir en jevnere hudoverflate.
 • Forbedring av generell hudtekstur: Fremmer en jevnere og glattere hudoverflate, forbedrer både følelsen og utseendet.
 • Hudforyngelse: Stimulerer huden til fornyelse og regenerering, resulterer i en mer glødende og frisk hudtone.
 • Rosacea: Styrker hudbarrieren og reduserer rødhet.

Med Dermapen-behandling ønsker vi å bidra til å gi deg en hud som ikke bare ser sunn ut, men som også føles fornyet og revitalisert. Vår tilnærming er skreddersydd for å møte dine individuelle ønsker for hudforbedring.

Hvordan foregår en Dermapen behandling?

Behandlingen starter med en uforpliktende konsultasjon hos en av våre erfarne kosmetiske sykepleiere. Under behandlingen, vil den håndholdte Dermapen enheten forsiktig glide over huden, og de små nålene vil skape mikroskopiske kanaler i huden. Dette kan føles litt ubehagelig, men er generelt ikke smertefullt da man påfører en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. Behandlingstiden varierer ut ifra område, men ligger på rundt 1 time, noe som gjør Dermapen til et praktisk alternativ selv for de med en travel livsstil.

Hvor lenge varer effekten?

Resultatene fra en Dermapen behandling kan variere, men mange opplever hudforbedring allerede etter første behandling. For langvarige resultater anbefales det vanligvis en serie med 3-6 behandlinger, med 6-8 uker mellom hver behandling. Dette gir huden tid til å helbrede og fornye seg naturlig.

Hvem kan ta dermapen?

Dermapen er egnet for nesten alle hudtyper og aldre. Det er imidlertid viktig med en individuell vurdering, spesielt for personer med visse hudtilstander eller som er gravide. Vår klinikk sikrer at hver pasient får en skreddersydd behandlingsplan basert på deres unike behov for hudforbedring.

Etter behandlingen

Etter en Dermapen-behandling kan du forvente lett rødhet og hevelse, liknende en mild solbrenthet. Disse symptomene avtar vanligvis innen et par dager. Det er viktig å følge etterbehandlingsrådene nøye, som inkluderer å unngå direkte sollys og bruk av spesifikke hudpleieprodukter. De fleste pasienter kan gjenoppta sin vanlige rutine dagen etter behandlingen.

Våre kosmetiske sykepleiere

Vårt team av kosmetiske sykepleiere står klare til å veilede deg gjennom hver fase av hudfornyelsesprosess. Enten du ønsker å minimere fine linjer, forbedre hudens tekstur, eller ganske enkelt gi huden din en ungdommelig glød, er Dermapen et effektivt valg.

Priser på Dermapen

Våre erfarne sykepleiere hjelper deg med å velge riktig behandling for din hud og anbefalt antall behandlinger.

Ansiktkr 2 750
Brystkr 2 200
Ansikt + halskr 3 100
Ansikt + brystkr 3 900
Ansikt, hals og brystkr 4 500
Tillegg for mandelpeel og/eller fuktmaske kr 300 (stk)

Ofte stilte spørsmål om Dermapen

 • Hvor lang tid tar en Dermapen-behandling?

  En typisk Dermapen-behandling varer mellom 30-60 minutter, avhengig av behandlingsområdet.

 • Er Dermapen-behandling smertefull?

  De fleste pasienter opplever minimalt ubehag under behandlingen. En bedøvende krem kan påføres før behandlingen for å redusere eventuelle ubehag.

 • Hvem er ideelle kandidater for Dermapen-behandling?

  Behandlingen er godt egnet for de som ønsker å forbedre utseendet på arr, fine linjer, rynker, store porer, og ujevn hudtekstur. Det er viktig å konsultere med en kvalifisert kosmetisk sykepleier for å avgjøre om Dermapen er riktig for din hudtype og tilstand.

 • Hvilke resultater kan forventes etter Dermapen-behandling?

  Resultatene varierer, men mange ser en forbedring i hudens tekstur og utseende, inkludert en reduksjon i arr, fine linjer og rynker. Resultatene utvikler seg over tid, og flere behandlinger kan være nødvendige for optimale resultater.

 • Hvor lang er restitusjonstiden etter en Dermapen-behandling?

  De fleste kan returnere til vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen. Det kan være litt rødhet eller hevelse etter behandlingen, men dette avtar vanligvis innen et par dager.

 • Er det noen spesielle etterbehandlingsinstruksjoner?

  Det anbefales å unngå direkte sollys og bruke solkrem med høy SPF for å beskytte den behandlede huden. Unngå også sterke hudpleieprodukter og sminke i noen dager etter behandlingen.

 • Hvor ofte kan Dermapen-behandling utføres?

  Behandlinger kan gjentas hver 4-8 uke, avhengig av individets hudtilstand og behandlingsmål. Det anbefales å diskutere en personlig behandlingsplan med din kosmetiske sykepleier.

 • Hvilke risikoer er forbundet med Dermapen-behandling?

  Selv om Dermapen er en trygg behandling, kan det være risiko for bivirkninger som rødhet, hevelse, og i sjeldne tilfeller infeksjon eller pigmentendringer. Velg en sertifisert og erfaren behandler for å minimere risikoene.

Bestill behandling

Ada Handzic

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier (i mamma-perm)

Ewa Vik

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Ine Vestbakken

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier