Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling er en hudfornyelsesprosess der en kjemisk løsning påføres huden for å fjerne de øverste lagene. Målet er å avdekke mykere, jevnere og mer ungdommelig hud. Denne behandlingen er effektiv for å fjerne pigmentflekker, redusere synligheten av fine linjer, og generelt gi huden en friskere glød. Det finnes ulike typer peelinger, fra overfladiske til dypere behandlinger, som tilpasses individuelt etter hudtype og behandlingsmål.

Kjemisk peeling Neostrate

Bestill behandling

Ewa Vik

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Ine Vestbakken

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Når bør man ta kjemisk peeling?

Kjemisk peeling passer for de som ønsker å forbedre hudens tekstur, tone og generelle utseende. Det er spesielt effektivt for:

 • Bedring av pigmentering og gi en jevnere hudtone
 • Redusere store porer
 • Behandle fine linjer
 • Stimulere produksjonen av kollagen og elastin for en spenstigere og strammere hud

Det er viktig å konsultere med en spesialist for å bestemme når og hvilken type peeling som er mest passende for din hud.

Våre peeling behandlinger

NEOSTRATA REJUVENATING PEELING:
Dette er en mild, men effektiv behandling som passer for alle hudtyper. Den jobber for å forbedre hudens overflate, redusere fine linjer og gi huden en sunn glød.

NEOSTRATA RETINOL PEELING:
En kraftigere behandling som benytter retinol for å dypere penetrere hudens lag og gi en mer intens hudfornyelse.

Om NEOSTRATA
NEOSTRATA er en pioner innen medisinsk peeling og hudpleie. Med en vitenskapelig tilnærming utvikler de kontinuerlig innovative produkter som effektivt forbedrer hudens utseende og helse. Deres peelinger er kjent for å gi overlegne resultater og brukes av hudpleieeksperter over hele verden.

Hvor lenge varer effekten av kjemisk peel?

Resultatene fra en kjemisk peeling kan variere avhengig av hudtypen, peelens dybde og individuell hudtilstand. Generelt kan effekten vare fra noen måneder til et år. For å opprettholde resultatene anbefales det regelmessig behandling og en god hudpleierutine med høy solfaktor for å beskytte den nye, friske huden.

Hvor ofte kan man ta kjemisk peeling?

Frekvensen av kjemisk peeling avhenger av den spesifikke typen peel, din hudtype og dine personlige mål. Milde peelinger kan utføres så ofte som hver 4-6 uke, mens dypere peelinger kan kreve lengre pauser mellom hver behandling. Det er viktig å følge anbefalingene fra din hudpleiespesialist for å oppnå de beste og sikreste resultatene.

Behandling av erfarne kosmetiske sykepleiere

Våre kjemiske peelingsbehandlinger utføres av erfarne kosmetiske sykepleiere med spesialkompetanse innen avansert hudpleie. Våre sykepleiere har en dyp forståelse av hudens fysiologi og de nyeste behandlingsmetodene for å sikre at hver klient mottar den mest effektive og trygge behandlingen tilpasset sine individuelle behov. Med en kombinasjon av faglig ekspertise og en omsorgsfull tilnærming, jobber våre kosmetiske sykepleiere for at du skal oppnå optimale resultater og en forbedret hudhelse.

Ofte Stilte Spørsmål om Kjemisk Peeling

 • Hvem er en god kandidat for kjemisk peeling?

  De fleste som ønsker å forbedre hudens utseende, redusere aldringstegn, pigmentflekker, fine linjer, akne, eller solskader kan være gode kandidater. Det er viktig med en konsultasjon for å vurdere hudtype og behandlingsmål.

 • Er kjemisk peeling smertefullt?

  Noen kan oppleve en brennende eller prikkende følelse under behandlingen, men dette er vanligvis kortvarig. Dybden av peelingen og individuell toleranse vil påvirke opplevelsen.

 • Hvor lang tid tar det å komme seg etter en kjemisk peeling?

  Tiden det tar å helbrede etter en kjemisk peeling varierer avhengig av typen peeling. Lett peeling kan kreve lite til ingen nedetid, mens dypere peeling kan kreve flere dager til uker for full helbredelse.

 • Hvor ofte kan jeg få kjemisk peeling?

  Frekvensen av kjemisk peeling avhenger av peelens styrke og din individuelle hudtilstand. Lett peeling kan gjentas hver 4-6 uke, mens dypere behandlinger kan kreve lengre pauser.

 • Hva skal jeg forvente etter behandlingen?

  Etter en kjemisk peeling kan huden føles stram og kan flasse av. Det er viktig å følge etterbehandlingsinstruksjonene, som kan inkludere å unngå solen, bruke spesifikke hudpleieprodukter, og unngå å plukke på huden.

 • Hvordan forbereder jeg huden for kjemisk peeling?

  Det anbefales å unngå visse medikamenter og produkter som kan gjøre huden mer sensitiv. Detaljerte instruksjoner vil bli gitt av din behandlende sykepleier eller hudlege før behandlingen.

 • Kan jeg bruke makeup etter kjemisk peeling?

  Det er best å vente til huden har begynt å helbrede før du bruker makeup, vanligvis minimum 24 timer etter behandlingen. Din hudspesialist vil gi spesifikke anbefalinger basert på typen peeling og din hud.

 • Er det noen risikoer med kjemisk peeling?

  Som med alle medisinske prosedyrer, er det noen risikoer, som inkluderer infeksjon, misfarging, og i sjeldne tilfeller arrdannelse. Det er viktig å få behandlingen utført av kvalifiserte fagpersoner og følge alle etterbehandlingsråd for å minimere risiko.

Bestill behandling

Ewa Vik

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Ine Vestbakken

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Relaterte temaer

Hud©lexikon