Restylane

Restylane er en injeksjonsbehandling som har revolusjonert estetisk medisin. Det er en filler bestående av hyaluronsyre, som er et stoff som finnes naturlig i kroppen og spiller en kritisk rolle i å opprettholde hudens hydrering og elastisitet. Med alderen reduseres kroppens produksjon av kollagen og elastinfibrer, noe som fører til rynker og tap av volum i ansiktet. Restylane er en effektiv behandling for å gjenopprette volum og forynge huden.

Restylane

Bestill behandling

Ada Handzic

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier (i mamma-perm)

Ewa Vik

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Ine Vestbakken

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Hvordan fungerer Restylane?

Restylane injiseres direkte inn i huden med en tynn nål eller kanyle av våre spesialutdannede sykepleiere. Behandlingen fungerer ved å fylle ut rynker og legge volum til områder i ansiktet som har mistet sin fylde. Hyaluronsyren i Restylane binder vann i huden, noe som bidrar til umiddelbar forbedring av hudens utseende, samtidig som den stimulerer kroppens egen kollagenproduksjon over tid.

Hva kan Restylane hjelpe deg med?

Restylane tilbyr en rekke estetiske forbedringer, inkludert utjevning av linjer, skapelse av fyldigere lepper, ansiktskonturering og hudforyngelse. Av sikkerhetsmessige årsaker mtp komplikasjoner, utfører vi ikke fillerbehandling under øynene.

Glatte ut linjer

En av de primære bruksområdene for Restylane er å glatte ut linjer og fjerne rynker. Behandlingen kan effektivt redusere synligheten av nasolabiale folder (linjer fra nesen til munnen), marionette-linjer (fra munnviken nedover) og andre rynker i ansiktet, og gir en mer ungdommelig og oppfrisket utseende.

Skape fyldigere lepper

For de som ønsker mer definerte og fyldigere lepper, er Restylane det perfekte valget. Behandlingen kan øke volum og definisjon i leppene, samtidig som den beholder en naturlig følelse og utseende.

Ansiktskonturering og volum

Restylane kan også brukes til å forbedre ansiktskonturer og tilføre volum til områder som kinnene. Dette kan skape en mer balansert og harmonisk ansiktsprofil.

Hudforyngelse med Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en innovativ behandling som dypt hydrerer huden og forbedrer hudkvaliteten. Denne behandlingen er spesielt effektiv for å gjenopprette hudens naturlige glød og fasthet.

Sikker og individuell behandling

Restylane er verdens mest brukte filler og har en sterk sikkerhetsprofil støttet av omfattende kliniske studier. Ved Hudklinikken starter en slik behandling med konsultasjon hos en av våre spesialsykepleiere for å finne ut av dine behov og ønsker, slik at vi kan forme en individuelt tilrettelagt behandling deretter, samtidig som vi alltid har fokus på naturlig resultat.

Hvor lenge varer resultatet av Restylane?

Resultatene av Restylane kan vare opptil 18 måneder, avhengig av behandlingsområdet og individuelle faktorer som hudtype og livsstil.

Oppfølging og vedlikehold

For å opprettholde de optimale resultatene, anbefaler vi regelmessig oppfølging og vedlikehold. Våre erfarne sykepleiere vil gi personlig veiledning og anbefalinger for oppfølgingsbehandlinger.
For mer informasjon eller for å bestille en konsultasjon, ta kontakt med Hudklinikken. Våre spesialutdannede sykepleiere vil veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg å oppnå dine estetiske mål med Restylane.

Ofte stilte spørsmål om Restylanes

 • Er behandlingen smertefull?

  De fleste pasienter opplever minimalt med ubehag under Restylane-behandlingen. Restylane-produktene inneholder lidokain, en lokalbedøvelse, for å minimere ubehaget under injeksjonen. Ved noen behandlinger lokalbedøver vi dessuten med Emla.

 • Hvor lenge varer effekten av en Restylane?

  Effekten av en Restylane-behandling kan vare fra 6 til 18 måneder, avhengig av typen Restylane som brukes, behandlingsområdet og individuelle faktorer som hudtype og livsstil.

 • Er det noen aldersgrense for Restylane-behandling?

  Ja, ved Hudklinikken tilbyr vi Restylane-behandlinger til personer som er 20 år eller eldre.

 • Kan jeg bruke Restylane hvis jeg har allergier?

  Dersom du har allergier, er det viktig å diskutere dette med din behandler før du gjennomgår en Restylane-behandling. Restylane er generelt trygt, men det er viktig å sikre at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene.

 • Er det noen bivirkninger med Restylane?

  Som med alle kosmetiske behandlinger, kan det være noen bivirkninger, men de er vanligvis milde og forbigående. Dette inkluderer rødhet, hevelse, smerte, blåmerker eller kløe på injeksjonsstedet.

 • Kan jeg gå tilbake til arbeid etter en behandling?

  Ja, de fleste pasienter kan returnere til sine normale aktiviteter umiddelbart etter behandlingen. Det kan imidlertid være lurt å unngå anstrengende aktiviteter de første 24 timene etter behandlingen.

 • Hva bør jeg unngå etter en Restylane-behandling?

  Etter en Restylane-behandling bør du unngå å utsette behandlingsområdet for ekstrem varme eller kulde, og unngå fysisk trykk på området i noen dager.
  Det er også oppdaget økt hevelse og ømhet hos personer som har fått fillers og nylig har blitt koronavaksinert. Vi ønsker derfor at det har gått minst 4 uker fra man har fått vaksine, og at man heller ikke skal få ny vaksine minst 4 uker etter behandlingen.

 • Er Restylane trygt?

  Ja, Restylane er en FDA-godkjent behandling og har en lang historie med trygg bruk. Det er viktig å få behandlingen utført av en kvalifisert helsepersonell for å sikre sikkerhet og effektivitet.

 • Kan Restylane kombineres med andre kosmetiske behandlinger?

  Ja, Restylane kan ofte kombineres med andre estetiske behandlinger. Det er imidlertid viktig å diskutere dette med din behandler for å sikre at kombinasjonen er trygg og vil gi de ønskede resultatene.

 • Hvordan forbereder jeg meg til en Restylane-behandling?

  For å forberede deg til en Restylane-behandling, bør du unngå blodfortynnende medisiner og kosttilskudd som aspirin, ibuprofen, Omega-3 fettsyrer, og vitamin E en uke før behandlingen. Dette kan redusere risikoen for blåmerker.

  Det er også oppdaget økt hevelse og ømhet hos personer som har fått fillers og nylig har blitt koronavaksinert. Vi ønsker derfor at det har gått minst 4 uker fra man har fått vaksine, og at man heller ikke skal få ny vaksine minst 4 uker etter behandlingen.

 • Kan menn også ta Restylane-behandlinger?

  Ja, Restylane-behandlinger er egnet for både menn og kvinner som ønsker å redusere tegn på aldring, skape mer fylde ved tap av volum, eller generell Hudforyngelse med Restylane Skinbooster.

Bestill behandling

Ada Handzic

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier (i mamma-perm)

Ewa Vik

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Ine Vestbakken

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier