E-post

Telefon

Adresse

Youngstorget 2B, 9 etg.
inng. Folkepassasjen
0181 Oslo

Åpningstider

Resepsjon
Mandag – torsdag/fredag, kl 08.00 – 14.30/14.00

Hudlege/konsultasjon
Dagtid kl 08–15

Kveldstid
Torsdag, kl 15-18

Sykepleiebehandling
Dagtid kl 08-15

Kveldstid
Tirsdag, kl 15 – 18.40

Her finner du oss

Hudklinikken ligger i samme bygning som Folketeatret på Youngstorget, oppgang 2B, 9. etasje, nærmest «Fiskeriet»

Inngang fra Youngstorget
– første inngang på venstre side inne i Folkepassasjen, mellom fiskebutikken og Baker Nordby/NRK.

Inngang fra Storgaten
– følg gjennom Folkepassasjen, høyre side før fiskebutikken.

3-5 minutter å gå fra stopp i Storgata eller Brugata.

Fra Stortinget stasjon
– utgang i Akersgata, gå forbi Tinghuset og regjeringskvartalet til Youngstorget.

Fra Oslo S/ Jernbanetorget
– utgang ved Trafikanten/ klokketårnet, gå mot høyre og følg trikkespor forbi Clarion hotell og til Storgata.

Nærmeste parkeringshus er Oslo City eller Byporten (samme veibeskrivelse som t-bane/tog) eller Ibsen parkering. Ca 5 min å gå.

Det finnes svært lite igjen av vanlig gateparkering i første del av Møllergata tom Hammersborg m parkometer. Også noen få plasser Ebbels gate og Osterhaugsgaten. Fremkommeligheten såpass dårlig at parkeringshusene er å anbefale.

Våre ansatte

Vi diagnostiserer og behandler alle typer utslett, hudinfeksjoner, eksem, psoriasis, rosacea, akne, føflekker, hudkreft mm. Ved kroniske hudsykdommer som krever langvarige og kostbare behandlingsopplegg, sørger vi for videre henvisning til det offentlige helsevesen dersom det er ønskelig.

Hudleger

Våre erfarne hudleger på Hudklinikken undersøker og behandler alle typer hudlidelser og utfører hudkirurgi samt laserbehandling.

Kosmetiske Sykepleiere

Våre sykepleiere har spesialkompetanse i laserbehandling for fjerning av hår, tatoveringer og arr-behandling. De utfører også injeksjonsbehandling mot sjenerende svette (hyperhidrose) i armhuler og andre steder på kroppen, samt rynkebehandlinger. De har også lang erfaring med hudforbedrende behandlinger som peelinger og dermapen, og gjør alltid sitt ytterste for å tilrettelegge behandlingen etter kundens behov og ønsker.

Ada Handzic
Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier (i mamma-perm)
Ewa Vik
Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier
Ine Vestbakken
Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Helsesekretærer

Våre helseekretærer tar seg av resepsjon, sårstell, stingfjerning, pasientinformasjon og daglige driftsrutiner. De har svært god kjennskap til alle typene behandlinger vi utfører og deltar ofte i rådgivning og oppfølging av pasienter.

Alle våre helsesekretærer er godt kjent med produktene vi selger på Hudklinikken, og kan gi råd og forslag ang produkter tilpasset din hudtype.

Inger
Helsesekretær
Borgny
Helsesekretær
Kari
Sykepleier

Øvrig Administrasjon

Vår historie

Hudklinikken ble startet opp i 1984, under Dr Jon Langelands ledelse og eierskap.

Jon Langeland var en av Norges fremste hudleger, og han var svært opptatt av å kunne tilby seriøse helsetjenester innen dermatologi, som ikke har vært lett tilgjengelig i det offentlige, uten lange ventetider. Han startet derfor Hudklinikken, som var det første private hudlegesenteret i Norge og det første dermatologiske senteret i landet som arbeidet systematisk med hudkirurgi og laserbehandlinger. Vi var også en av de første klinikkene i landet som tok i bruk digital journalføring.

Etter at Dr Jon Langeland døde brått og uventet i en ulykke i juni 2022, tok hans datter Dr Caroline Langeland over som daglig leder for klinikken, og Hudklinikken fortsetter å levere alle de samme tjenestene slik som tidligere.

Vi har i dag fire dyktige hudleger på klinikken: Dr Caroline Strandhagen, Dr Anne Birgitte Nordal, Dr Thomas Moe og Dr Kim Sandberg Endre. I tillegg har vi fire kosmetiske sykepleiere samt annet hjelpepersonell.

Hudklinikken tilbyr et bredt behandlingstilbud innenfor dermatologi, og våre leger og sykepleiere holder seg alltid faglig oppdatert slik at vi kan levere de beste behandlingene til våre pasienter.

 

Grunnlegger Dr Jon Langeland
Grunnlegger Dr Jon Langeland