Hårfjerning med laser

Hårfjerning med laser er en moderne og effektiv metode for å fjerne uønsket hårvekst. Denne behandlingen bruker laserteknologi som målrettet treffer hårsekkene, ødelegger dem og hindrer fremtidig hårvekst. Laser hårfjerning gir et langvarig resultat sammenlignet med tradisjonelle metoder som voksing, napping eller barbering.

laser hårfjerning ben

Bestill behandling

Ine Vestbakken

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Hvordan foregår hårfjerning med laser?

Behandlingen starter med en konsultasjon, der hudtype og hårfarge vurderes for å tilpasse laserinnstillingene. Under behandlingen, blir laserlys sendt gjennom huden og absorbert av pigmentet i håret. Energien fra laserlyset omdannes til varme, som skader hårsekken og stamcellene under hårsekken og derfor hindrer fremtidig vekst. Behandlingen varierer i lengde avhengig av området som behandles.

Hvilken effekt kan jeg forvente?

Mange opplever en betydelig reduksjon i hårvekst etter bare noen få behandlinger. For de beste resultatene kan det kreves flere behandlinger. Intervallene mellom behandlingene varier ut i fra ønsket område for behandling. Det er viktig å huske at resultater varierer fra person til person, og noen kan kreve vedlikeholdsbehandlinger.

Priser på laser hårfjerning

Behandlingen utføres av spesialisert sykepleiere

Konsultasjon med testfeltGratis
Overleppe eller hakekr 1 350
Hake + overleppe kr 1 500
Hele ansiktetkr 2 500
Bikinilinje, begge siderkr 1 500
Bikinilinje + brasilianskkr 2 500
Armhuler kvinner kr 1 700
Magestripe kr 1 250
Legger kr 2 900
Lårkr 3 400
Rygg mann (ikke inkl skuldre/overarm)kr 4 100
Bryst (mann)kr 3 100
Mage (mann)kr 3 100
Armerkr 2 700
Skuldrekr 2 500
Armhuler mennkr 2 100
Mini pakke (armhuler + bikini)kr 2 500
Stor pakke (legger + bikini + armhuler) kr 4 700
Ekstra stor pakke (legger + brasiliansk + armhuler)kr 5000
Ved større/flere regioner må det gis beskjed innen 48 t (hverdag) ved endring/avbestilling av time for å unngå belastning med inntil 50% av planlagt behandling. 

Ved senere behandling må aktuelt område(unntatt 5x5cm) være barbert 3 dgr før behandling, ellers tillegg kr 500. Ved tvil om forholdsregler, spør oss.

Hva må jeg tenke på før og etter behandling?

Før behandling må du unngå soling/solarium i minst 8 uker. Voksing, epilering eller napping må unngås i fra 6 til 12 uker før behandling avhengig av hvilket område som skal behandles. Dette sikrer at hårene er i en vekstfase som er optimal for behandling. Etter behandling må du unngå direkte sollys og bruk solkrem for å beskytte huden. Det kan også være lett rødhet eller hevelse etter behandlingen, men dette er vanligvis forbigående.

Våre hårlasere

Hudklinikken benytter seg av toppmoderne laserteknologi for å tilby effektiv og komfortabel hårfjerning. Våre hårlasere inkluderer Candela Gentlelase Pro og Lightsheerduet diode. Disse lasermaskinene tilbyr avanserte funksjoner for hårfjerning, tilpasset ulike hudtyper og hårstrukturer.

Candela Gentlelase Pro U C

    • To bølgelengder (755 nm og 1064 nm) for fleksibel behandling.
    • Behandler hårfjerning og hudlesjoner effektivt.
    • Egnet for alle hudtyper.

Lightsheerduet diode

    • Unik smertelindringsteknologi og stor spotstørrelse for rask behandling.
    • Ideell for permanent hårfjerning på alle kroppsdeler.
    • FDA-godkjent for alle hudtyper, inkludert mørk hud.

Våre lasere sikrer en effektiv og behagelig opplevelse, med fokus på sikkerhet og resultater. Hver behandling er tilpasset individets behov for å oppnå de beste resultatene.

Ved å velge Hudklinikken for din hårfjerningsbehandling, kan du forvente en profesjonell og omsorgsfull service. Vårt team av erfarne spesialister er dedikert til å gi deg en trygg og effektiv behandling, og vi ser frem til å hjelpe deg oppnå ditt ønskede resultat.

For ytterligere informasjon, kontakt oss direkte eller bestill en konsultasjon. La oss hjelpe deg å oppnå glatt og hårfri hud med vår toppmoderne laserteknologi.

Ofte Stilte Spørsmål om laser hårfjerning

  • Hvor effektiv er laser hårfjerning?

    Laser hårfjerning er svært effektiv for de fleste. Etter flere behandlinger kan de fleste forvente en betydelig og langvarig reduksjon i hårvekst. Imidlertid kan resultatene variere basert på individuelle faktorer som hårfarge og hudtype.

  • Er laser hårfjerning permanent?

    Selv om hårfjerning med laser kan gi en betydelig reduksjon i hårvekst, kan det ikke garanteres å være permanent for alle. Noen mennesker kan kreve vedlikeholdsbehandlinger for å opprettholde resultatene.

  • Gjør behandlingen vondt?

    De fleste klienter opplever lite til moderat ubehag under behandlingen, ofte beskrevet som et lite stikk. Våre lasermaskiner har smertelindrende teknologi for å gjøre prosessen så behagelig som mulig. Noen velger også å lokalbedøve områdene som skal behandles med bedøvelseskrem.

  • Hvor lang tid tar en behandling?

    Behandlingstiden varierer avhengig av behandlingsområdet. Små områder som overleppen kan ta bare noen få minutter, mens større områder som ryggen kan ta opptil en time.

  • Hvor mange behandlinger trenger jeg?

    De fleste trenger mellom 6 til 8 behandlinger for å oppnå ønsket resultat, med behandlinger planlagt 6 til 12 uker fra hverandre. Dette kan variere avhengig av området som behandles og individuelle hår- og hudtyper.

  • Kan alle hår- og hudtyper behandles?

    Ja, vi bruker avansert laserteknologi som er effektiv for alle hudtyper (Fitzpatrick I-VI) og de fleste hårfarger. Våre spesialister vil tilpasse behandlingen basert på din individuelle hud- og hårtype.

  • Hva skal jeg gjøre før og etter behandlingen?

    Før behandlingen, unngå soling og ikke vokse, nappe eller epilere hårene i det behandlingsområdet. Etter behandlingen, unngå direkte sollys på det behandlede området og bruk solkrem.

  • Er det noen bivirkninger?

    De fleste bivirkninger er milde og forbigående, som rødhet og hevelse. Sjeldne bivirkninger kan inkludere endringer i hudfarge eller lett brenning, men disse er sjeldne, spesielt når behandlingen utføres av kvalifiserte spesialister.

  • Kan jeg ta laser hårfjerning på solbrun hud?

    Nei, man kan ikke ha vært nylig i solen før behandling, da dette øker risikoen for pigmentforandringer og i verste fall brannskade på huden. Du bør unngå soling 8 uker i forkant av behandlingen og 2 uker etter behandlingen. Vi er opptatt av sikkerhet, så hvis du er i tvil, spør din behandler.

  • Hvor lenge må jeg vente mellom behandlingene?

    Det anbefales å vente 6 til 12 uker mellom behandlingene, avhengig av behandlingsområdet og din individuelle hårvekstsyklus.

Bestill behandling

Ine Vestbakken

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Relaterte temaer

Hud©lexikon