Dr. Thomas Moe

Hudlege

Thomas er overlege ved hudavdelingen på Rikshospitalet, og jobber samtidig på Hudklinikken tre dager i uken. Han har en bred kirurgisk bakgrunn med særlig interesse og kompetanse innen hudkirurgi og laserbehandling. Han vektlegger god kommunikasjon med sine pasienter og tilpasser behandlingen den enkelte.

Dr Thomas Moe

Kompetanse: 

  • Dr. Thomas Moe tilbyr vurdering og fjerning av alle typer lesjoner i hud og underhud med fokus på god vevshåndtering og et pent kosmetisk resultat. Han vurderer og behandler føflekker, solskader og alle typer hudkreft, samt akutte og kroniske hudsykdommer som akne, rosacea, arrvev og sår. Han behandler også blodkar og rødhet i huden med laser.

Bakgrunn: 

  • Dr. Thomas Moe tok sin medisinske embetseksamen i 2010 og har sin spesialisering i dermatologi fra Rikshospitalet og Stavanger Universitetssykehus.
  • Han har flere års erfaring innen generell kirurgi og har jobbet ved plastikk kirurgisk seksjon, Akershus universitetssykehus.
  • Medlem av EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) og ESLD (European Society for Laser and Energy Based Devices) og NFDV (Norsk Forening for Dermatologi og Venerologi)

Thomas Moe er medlem av Den Norske Legeforening

Sosiale medier: Du kan følge Dr Moe på instagram