Dr. Kim M. A. Sandberg Endre

Hudlege

Kim M. A. Sandberg Endre er overlege ved hudavdelingen på Rikshospitalet og jobber samtidig på Hudklinikken to dager i uken. Han behandler og diagnostiserer alle type hudsykdommer og har særskilt kompetanse innen atopisk eksem, psoriasis og andre typer utslett og kløetilstander, samt akne og rosacea (inkl laserbehandling). Han utfører også føflekkvurderinger og småkirurgi med mer.

Dr Kim Magnus

Kompetanse: 

  • Dr. Kim M. A. Sandberg Endre har bred kompetanse innenfor hudfaget og tilbyr vurdering og behandling av alle type hudsykdommer. Han har lang erfaring med vurderinger av føflekker, behandling av akne og rosacea, småkirurgi,  Han har også spisskompetanse innen atopisk eksem på barn og voksne.

Bakgrunn:

  • Dr. Kim M. A. Sandberg Endre tok sin medisinske embetseksamen i 2007 ved Universitetet i Oslo, og har sin spesialisering i dermatologi fra Rikshospitalet (Oslo Universitetssykehus).
  • Han har Doktorgrad innenfor feltet atopisk eksem og har også bred erfaring innen fagfeltene revmatologi og indremedisin.
  • Jobber som Overlege på Hudavdelingen på Rikshospitalet og seksjon for behandlingsreiser ved siden av å jobbe på Hudklinikken
  • Medlem av EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) og NFDV (Norsk Forening for Dermatologi og Venerologi)
Kim M. A. Sandberg Endre er medlem av Den Norske Legeforening